Siirry sisältöön

Palvelut

VanVal Oy tarjoaa modernin ratkaisun rakennusprojektisi haasteisiin Uudellamaalla. Kokeneina asiantuntijoina teemme projektistasi sujuvan ja edistämme hyvää yhteistyötä urakoitsijoiden sekä rakennuttajien välillä. Palveluihimme sisältyy vastaavan työnjohtajan palvelut ja pääsuunnittelijan asiantuntemus, sekä sähköinen dokumentointi, joka tekee rakennusprojektistasi selkeän ja hallitun kokonaisuuden.

Vastaava työnjohtaja valvoo rakentamisen laatua ja määräyksiä

Vastaava työnjohtajamme varmistaa, että rakennustyömaallasi noudatetaan voimassa olevia rakentamismääräyksiä ja -suunnitelmia. Hän kantaa vastuun työmaasi kokonaisvaltaisesta laadusta ja siitä, että rakentaminen toteutetaan myönnetyn rakennusluvan, säännösten sekä rakentamisen parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Vastaava työnjohtaja toimii myös rakennuttajan etujen ajajana, ja varmistaa projektisi sujuvan toteutuksen ja viestinnän kaikkien osapuolten välillä.

Pääsuunnittelija on rakennusluvan ja suunnitelmien asiantuntija

Pääsuunnittelijamme tehtävä on varmistaa, että rakennushankkeesi suunnitelmat ovat laadukkaita, yhteensopivia ja lainmukaisia. Hän ohjaa suunnitteluprosessia, hyödyntäen eri alojen asiantuntijoita, ja auttaa rakennusluvan hankkimisessa, jotta projektisi käynnistyy jouhevasti. Pääsuunnittelijamme toimii myös yhdyshenkilönä eri suunnittelualojen välillä.

VanVal Oy – Rakenna uutta kanssamme

Kun valitset VanVal Oy:n, saat käyttöösi asiantuntevan tiimin, joka tukee sinua rakennushankkeesi kaikissa vaiheissa. Olemme sitoutuneita tarjoamaan laadukasta palvelua ja tukemaan projektisi onnistumista alusta loppuun. Jos haluat varmistaa rakennusprojektisi sujuvan etenemisen ja laadukkaan lopputuloksen, ota yhteyttä meihin. Me VanVal Oy:ssä tarjoamme rakentamisen valvonnan palvelut aina ammattitaidolla

Ota yhteyttä