Siirry sisältöön

Yritys

VanVal Oy on erikoistunut luonnonmukaisten ja sisäilmaturvallisten hankkeiden valvontaan.

Rakentamisen ohjaamisessa tulee keskittyä ennen kaikkea kokonaisvaltaiseen suunnitteluun, rakenteiden fysikaalisten asioiden toimivuuteen ja kosteuden hallintaan.

Nykypäivän rakennustyössä on lähes unohdettu perinnerakentamisessa kauan sitten kestäviksi todetut ratkaisut. Haluamme olla mukana tuomassa pitkäikäisen ja terveellisen rakentamisen perinne jälleen osaksi nykyrakentamista.

Rakennuttajan tärkein tehtävä on palkata oikeat henkilöt avukseen

Kuten kaikessa rakentamisessa, myös pientalorakentamisessa on monia osapuolia. Hankkeeseen osallistuvat niin rakennuttajat, suunnittelijat, viranomaiset, valvojat kuin rakentajatkin. Rakennushankkeeseen ryhtyvä saa käsiteltäväkseen valtavasti tietoa kaikilta eri osapuolilta. Vastaava työnjohtaja on tämän kaiken tiedon keskellä rakennuttajan luotettava ja osaava tuki.

Riittävän tiedon lisäksi tärkeää on myös hyvä tiedonkulku eri toimijoiden kesken, sillä onnistunut rakentaminen on ennen kaikkea yhteistyötä. VanVal Oy:n toimintaperiaatteina ovatkin ennaltaehkäisevä johtaminen ja luottamukseen perustuva kanssakäyminen. Meillä on vahva halu muuttaa rakentamisen valvontaa siten, että työmaalla vietetään enemmän aikaa ja hanketta valvotaan aina laadukkaasti.

Talon rakennuttamisen pitää olla hyvä ja turvallinen kokemus – ota yhteyttä rakennusvalvonnan ammattilaiseen!

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.